Welcome to the World Class Assassins Forum.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, and access to many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
WCA Staff
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 28 on Tue Dec 15, 2015 3:46 pm
Server Donation’s
This month donations: Razor => 5 Euro

Forum problem

View previous topic View next topic Go down

Forum problem

Post by Antrop on Mon May 18, 2009 8:03 am

i have a problem : whenever i come to this forum it doesnt show me that there are new topics or repiles but i know and i saw there is new topics. IDK why
avatar
Antrop

Gender : Male
Number of posts : 86
Age : 24
Location : Near Osijek

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum problem

Post by Miljan on Mon May 18, 2009 10:30 am

Wtf, I have problem everetybg is moved wtf, ecerything ios on right side, WTF is this :S
avatar
Miljan

Gender : Male
Number of posts : 816
Age : 25
Location : Nish, Kraljevo, Serbia

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum problem

Post by Commando on Mon May 18, 2009 11:53 am

nah i have same problem lik antrop. but at university computers i dont have that problem

_________________
avatar
Commando

Gender : Male
Number of posts : 1332
Age : 26
Location : Malta

View user profile http://cod4wca.co.cc

Back to top Go down

Re: Forum problem

Post by razor955 on Mon May 18, 2009 3:16 pm

i dont have that problmes o.0 i use ie xD
avatar
razor955

Gender : Male
Number of posts : 806
Age : 25
Location : Croatia,Zagreb

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum problem

Post by Mr.NoZcope on Mon May 18, 2009 3:16 pm

i dont have problems with firefox / google chrome ...
IE SUCKS! Very Happy

Mr.NoZcope

Gender : Male
Number of posts : 15
Age : 24
Location : Germany

View user profile http://www.youtube.com/peacebreaker3

Back to top Go down

Re: Forum problem

Post by insane' on Mon May 18, 2009 5:21 pm

firefox ftw.. but today i cant come to any forumotion.com site. I had to use proxy to come here just now Smile when i open worldclassassassins.forumotion.com it doesnt load on firefox. if i load it on internet explorer it just freezes -_-

insane'

Gender : Male
Number of posts : 974
Age : 27
Location : Sri Lanka

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum problem

Post by Vivar on Mon May 18, 2009 7:37 pm

firefox is the best.........download the latest version and add a couple of addons and ur done Very Happy

i have been using Ffox for 3 years..............i have no problem with this page and IE is damn bugging >_<...........
reminds of this smiley...

Vivar

Gender : Male
Number of posts : 89
Age : 23
Location : India, Bangalore

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum problem

Post by SicknTwisted on Mon May 18, 2009 8:09 pm

IE is ugly and not very user-friendly. You cannot do a lot of things that you can on firefox and + it attracts viruses/spywares and online adds...
BTW I don't have forum problems like that but sometimes I simply cannot load any forummotion sites like Jay
avatar
SicknTwisted

Gender : Male
Number of posts : 263
Age : 24
Location : Osijek, Croatia

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum problem

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum